Miten löydät unelmasi?

19.1.2020 Yleinen

What are you passioned about?

What does make your heart sing?

Vastasitko?

Pieni mietintähetki luonnon helmassa 🤔

Lyökö pääsi tyhjää ja yllä oleviin kysymyksiin on vaikeata vastata? Tai et ehkä uskalla olla rehellinen itsellesi. Ajattelet empaattisena ihmisenä muiden reaktiota unelmillesi, elämäntilannettasi, puolisoasi, lapsiasi ja laitat muiden tarpeet omiesi edelle. Tai sitten erityisherkkänä päässäsi pyörii aivan liikaa ajatuksia ja et pääse kiinni ytimeen.

Ajopuu rannalla upeata auringonlaskua vasten

Huoli pois, yllä olevat kysymykset ovat vaikeita suurimmalle osalle meistä kaikista. Vaatii rohkeutta sanoa unelma ääneen itselleen. Saattika sitten tehdä unelman eteen jotain konkreettista.

Jos tekee kaiken aina samalla tavalla, niin muutos tuskin kävelee syliin. Uskalla tehdä erilailla, uskalla kokeilla. Aloita pienistä. Anna aivoillesi uusia impulsseja. Harjaa vaikka hampaat eri kädellä, kuin teet sen normaalisti. Kävele bussipysäkille tai autolle vähän eri reittiä. Sano tuntemattomalle vilpitön kohteliaisuus, hyvän fiiliksen toivotus.

Olen saanut elämässäni positiivista muutosta aikaan vastaamalla rehellisesti itselleni alla oleviin kysymyksiin:

Mitä haluaisit oppia?

Mitä pelkäät?

Mikä on sinulle tärkeää ja annatko sille tarpeeksi aikaa?

Vastaukset ovat saletisti kiehtovia, onneksi eivät kuitenkaan kiveen hakattuja. Niitä voi kokeilla toteuttaa ja sitten tarkastella, että olivatko ne unelmat itseään varten. Jos eivät, niin eikun uusien kimppuun. Hyvää siitä tulee. Ja mikä parasta, katkeaa toimettomuuden kierre. Paljon hyviä hetkiä alkavalle viikolle 🙏🏻