Energia ja erityisherkkyys

2.2.2020 Yleinen

Energia virtaa siihen, mitä ajattelee eli mikä on huomion kohteena. Mulle arkipäivien energiapläjäykset on voimakkaita. Empaattisena ja erityisherkkänä miehenä imaisen todella upean tehokkaasti ympäristöstäni ja ihmisistä energiat itseeni. Niitä on todella hankala suodattaa ja tuntuu, että kaikki energioiden värähtelyt tulevat mulle laajakaistana sisään kehooni ja mieleeni. Siellä ne energialataukset sitten aloittavat sisäisen karusellinsa. Sinkoilevat seiniin ja takaisin. Laimenevat vasta tuntien, päivien ja jos on ollut voimakas energialataus, niin viikkojen kuluttua.

Ihana aurinkoinen tammikuinen päivä. Pyörälenkillä saan rauhoituttua luonnon ja meren äärellä. Positiivista palauttavaa energiaa. Vahva suositus.

Olen alkuvuoden tehnyt määrätietoisesti töitä hyvien energiavibojen eteen. Poistun paikalta, jos keskustelut ovat liian kiihkeitä, vältän hälyjä, liikennettä, kovia ääniä. Päivät ovatkin olleet mukavampia. Saan tehtyä haluamani duunit ja vielä jää illaksikin energiaa. En siis ole aivan purjeissa iltaisin, kuten aikaisemmin olen ollut. Vetovoiman lain opiskelu ja toteuttaminen antavat hyviä työkaluja positiivisen energian ylläpitämiseen.

Joka päivä on tietty määrä aikaa ja energiaa käytettävissä. Oma päätös on se, mihin sen suuntaa. Oikein käytettynä ja suunnattuna se ohjaa pois ahdistuksesta, levottomuudesta kohti mukavia asioita. Miten te erityisherkkinä koette energian? Oletteko usein päivän päätteeksi aivan tillin tallin?

Tunteenne ja ajatuksenne lähettävät ympäristöön värähdyksiä, energiaa, joka tuppaa vetää samanlaista tunnetta ja energiaa puoleensa. Positiivisia värähdyksiä alkavalle viikolle.

Ihana aurinko ja meri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *