Oppiminen

23.2.2020 Yleinen
Kirjoittamiskoloni Loviisassa

Olen aina ollut hyvä oppimaan. Tai oikeastaan olen ollut supertunnollinen ja siksi opinnot ja oppiminen ovat olleet jollain tapaa helppoja tai noh, ainakin olen saanut ne maaliin asti joka kerta. En tiedä liittyykö tunnollisuus suoraan erityisherkkyyteen? Mitä kokemuksia teillä on?

Yksi haaveistani elämässäni on ollut, että oppisin ja kehittäisin itseäni pitkin elämän kaarta. Sen olenkin toteuttanut loistavasti tähän asti. Vaikka olen tehnyt pitkä työjaksoja eri firmoissa, niin olen silti aikuisiällä istunut neljän eri oppilaitoksen penkeillä säännöllisin väliajoin. Se on supermukavaa ja avaa joka kerta silmiä todella paljon. On mielenkiintoista tutustua erilaisiin ihmisiin ja aiheisiin.

Hyppy tuntemattomaan. Kolin upeat kansallismaisemat.

Pohdin alkuvuodesta seuraava asiaa: Mitä haluaisit oppia seuraavaksi? Vastaus oli selkeä: kirjoittamaan taitavasti. Se onkin ollut kovasti työn alla jo syksystä lähtien. Nautin joka hetkestä. Lisäksi haluan oppia tekemään jostain taidostani kyvyn ansaita elantoa. Toki oppimislistalla on myös kasvaa henkisesti uudelle tasolle sekä olemaan hyvä ja positiivinen itselleni ja ympäristölleni. Mitä sinä haluaisit vielä oppia?

Tallinnan vanha kaupunki on minulle turvasatama, oppimisen keskus ja inspiraation lähde.

Liittyykö oppiminen inspiroitumiseen? Mielestäni kyllä ainakin jollain tasolla. Asiat, joita olen opiskellut ovat inspiroineet minua paljon. Liiketalouden logiikka, musiikki ja viimeisenä kirjoittaminen. Olen huippuinspiroitunut romaanin kirjoittamisesta ja siihen panostan tällä hetkellä paljon. Opin joka päivä uutta sen suhteen. Inspiraationlähteenä minulle toimii myös se, että kun pääsen seuraamaan ihmistä, joka saa tehdä sellaista asiaa, jonka hän kokee omakseen ja joka saa hänet hehkumaan. Sitä on supermukavaa katsella. Mikä saa sinut inspiroitumaan?

Mukavaa sunnuntaita. Uutelan viimeinen kallio ennen merta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *