Top 5 luetuinta blogitekstiäni herkkyydestä

17.1.2021 Yleinen

Sivustollani käynnistyi nyt kolmas vuosi. Alla lista viidestä luetuimmasta blogitekstistäni so far:

  1. Parisuhde ja erityisherkkä mies Sanoitan parhaani mukaan millaisia huomioita olen tehnyt parisuhteessa olemisesta herkän miehen näkökulmasta.
  2. Alkoholi, nikotiini, kofeiini ja erityisherkkyys Aaah, nautintoaineet ja mitä ne aiheuttavat herkälle keholleni ja mielelleni. Tämä on outoa ja mielenkiintoista.
  3. Sympatikotonia ja erityisherkkyys Hermosto ja ylivirittyneisyys ovat olleet turhankin tuttuja jo nuoruudesta asti. Ihmettelin aina, miksi kehoni ja mieleni käyttäytyvät siten kuin ne käyttäytyvät, eli oudosti. No en ihmettele enää!
  4. Erityisen herkkä uranvaihto Tämän asian kanssa olen kipuillut koko aikuisikäni ja vieläkin matka on kesken, joskin jo edistynyt. Aikuisikäni ehkä yksi vaikeimmista aihioista.
  5. Ekstrovertti vai introvertti Kas siinäpä pulma, vai onko sittenkään? Minussa on nämä molemmat puolet, tosin iän myötä introverttiyspuoli houkuttelee luoksensa enemmän.

Nämä viisi asiaa ovat kiinnostaneet lukijoitani eniten kuluneen kahden vuoden aikana. Toivottavasti niistä on ollut apua ja lohtua herkkyyteenne.

Jos teillä tulee mieleen jokin aihe mistä kiinnostaisi kuulla lisää, niin laittakaa ehdotuksia. Mukavaa päivää teille kaikille 🙂

Ihana luontoreitti meren äärellä Makarskassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *