Uusivuosi ja erityisherkkyys

30.12.2023 Yleinen

Uuden vuoden lupaukset: Valoisia ajatuksia erityisherkälle

Kokonaan uusi vuosi makaa taas nöyränä edessä. Se antaa mahdollisuuden kukoistaa! Kun astut toiveikkaina tulevaan, tässä on kolme vinkkiä, jotka auttavat sinua loistamaan kirkkaammin.

  1. Iloitse pienistä asioista: Pidä silmäsi auki elämän pienille iloille, jotka tapahtuvat tässä ja nyt. Aamukaste nurmikolla, teen tuoksu, lumihiutaleet kasvoilla, ystävän hymy – nämä hetket tekevät päivistä kauniita. Muista, että onnellisuus piilee usein yksinkertaisissa asioissa.
  2. Rakenna positiivisia rutiineja: Luo itsellesi päivittäisiä rutiineja, jotka tuovat mielenrauhaa ja iloa. Vaikkapa aamuinen kävely veden äärellä tai iltapäivän hetki lempikirjasi parissa. Arjen pienet rutiinit tukevat hyvinvointiasi ja tasapainoa.
  3. Ole yhteydessä ympäristöösi: Löydä ympäriltäsi paikkoja ja ihmisiä, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi. Luonto, taide, yhteisöt – etsi ne asiat, jotka resonoivat sinun sisimpäsi kanssa ja tuovat sinut lähemmäksi itseäsi.

Tulevassa vuodessa, muista että jokainen päivä on uusi tilaisuus kasvaa, nauttia ja olla oma itsesi. Herkkyys on voimavarasi, käytä sitä viisaasti!

AI:n ja minun ideoima ajatus tulevaan: Trust leads to peace, peace leads to understanding, understanding leads to harmony.

2 comments

  1. Liisa Olkku- Ruotsalainen sanoo:

    Ihmettele, iloitse, rauhoitu – hiljaisuuden tuoma lohtu…
    Hyvää vuotta 2024 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *