Yli 10 000 klikkausta jutuilleni :)

4.12.2021 Yleinen

Olen todella iloinen, että tämän sivuston tarinoita on luettu yli kymmenen tuhatta kertaa ja sivuillani on vieraillut lähes kuusi tuhatta hahmoa. Kiitos!

Olen kiitollinen teistä jokaisesta, jotka olette tänne sivustolleni löytäneet. Rakkaat lukijat, mitä ihmettä te oikein puuhailette lauantai-iltaisin 😉

Aloitin tämän sivuston vuodenvaihteessa 2018-2019. Netissä löytyi vain hajanaisesti erityisherkän miehen tarinoita ja päätin, että itse kirjoittaisin omista kokemuksistani, jos se auttaisi tästä aiheesta kiinnostuneita ja antaisi vertaistukea ja lisää infoa sitä kaipaaville.

Vuosi 2019 oli jo sinänsä vilkas tällä sivustolla, sillä rakensin koko jutun aivan tyhjästä, pseudonyymillä. Ilokseni huomasin, että ensimmäisenä vuotena juttujani oli luettu jo yli 2000 kertaa. Suosituin artikkeli tuona vuonna oli Alkoholi, nikotiini, kofeiini ja erityisherkkyys. Nämä aineet ovat aina olleet minulle superstimuloivia ja hyvät tärinät olen niistä saanut hyvässä ja pahassa. Vähiten pöhinää vuonna 2019 aiheutti artikkeli nimeltään Rauhoittuminen ja erityisherkkyys. Minulle rauhoittuminen on kaiken jaksamisen ytimessä.

Vuosi 2019 oli minulle suurten muutosten vuosi muutenkin, sillä uupumuksen partaalla hyppäsin pois minulle täysin sopimattomasta työstä ja aloitin rakkaan harrastukseni kirjoittamisen. Ostin myös Loviisasta pienen yksiön, johon aina kerta toisensa jälkeen on ihana vetäytyä pois arjesta, kirjoittamaan ja nauttimaan idyllisestä pienen kaupungin rauhasta.

Aurinko on matalalla, pakkanen tuntuu jo iholla. Joulukuu on saapunut.

Vuosi 2020 muutti meidän kaikkien elämän. Opiskelin kirjoittamista tuon kevään vielä Laajasalon opistossa samalla, kun maailma pidätti hengitystään tuntemattoman viruksen kourissa.

Sivuilla klikkailtiin tarinoitani auki yli 3700 kertaa ja siitä olen todella kiitollinen. Suosituin artikkeli oli Parisuhde ja erityisherkkä mies ja ymmärrän tämän täysin. Parisuhteet ovat elämän suola ja kukapa ei halua kihelmöintiä vatsanpohjaansa, kun eteenpäin ajava luonnon voimista suurin, rakkaus, ottaa vallan. Vähiten huomiota sai Pääsiäinen ja erityisherkkyys postaus, jossa kerroin miten tuona pääsiäisenä hakeuduin luonnon rauhaan ja vältyin ylivirittyneisyydeltä täydellisen suloisesti.

Laajasalon opiston oppien jälkeen kirjoitin paljon upeita tarinoita ja käsikirjoituksia. Samalla suuntasin katseeni kohti tulevaa ja mietin huolella, todella todella huolella, millaista työtä ja millainen arki minulle tulevaisuudessa sopisi, etten enää ajautuisi uupumuksen valtaan. Vuosi 2020 oli minulle kaikin puolin hyvä.

2021 vuotena tarinoitani luettiin jo yli 4100 kertaa. Alusta asti olen tehnyt tämän kaiken selittääkseni erityisherkkyyden vivahteita itselleni, eli ymmärtääkseni itseäni paremmin.

Olen todella iloinen ja kiitollinen siitä, jos tästä on ollut hyötyä muillekin. Eniten kiinnostusta vuonna 2021 on herättänyt Sympatikotonia ja erityisherkkyys -juttuni. Postausta on luettu tänä vuonna jo hengästyttävät yli 1000 kertaa.

Kiitos!

Vähiten huomiota on saanut Kohti pimeintä tarinani jossa huokaisen helpotuksesta siksi, ettei vuoden pimein aika saanut minusta samanlaista kuristavaa otetta, kuin se oli aikaisemmin tehnyt. Vuosi 2021 on ollut suuren kirjoittamisen, unelmani äärellä olemisen sekä myös uuden oppimisen aikaa. Aloitin syksyllä vähähiilisyyden opiskelun ja samalla työharjoittelun sosiaalisen kestävän kehityksen tehtävien parissa. Haluan tuoda hyvää oloa muille työelämän melskeisiin ja parempaa huomista meille kaikille.

Kiitos teille, jotka näitä juttuja luette.

Tässä vuodenajassa on jotain mystisen kaunista. Sellaista, joka koskettaa sielua hellästi samettisella otteellaan.

4 comments

 1. Liisa Olkku-Ruotsalainen sanoo:

  Kiitos, ettö kirjoitat !!!

 2. Riina sanoo:

  Hei, blogisi vaikuttaa kiinnostavalta, kuten myös nuo linkkaamasi jutut – mutta linkit eivät toimi, vaativat kirjautumisen.

  • admin sanoo:

   Hei!

   Kiitos vastauksesta, täytyypä tutkailla, miksi linkit eivät toimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *