Erityisen herkät sukat ja kalsarit

15.3.2020 Yleinen

Miten teillä muilla erityisherkillä, onko jotkut tietyt vaatteet ja materiaalit ehdoton yes ja toiset taas totaalinen no?

Materiaalit tuntuvat kovin erilaisilta ja harva lopulta on miellyttävä ihoa vasten. Sammal ja ruohikko ovat jespliis matskua.

Itse viihdyn parhaiten rennoissa vaatteissa, kuten oleskeluasuissa tai ihan kerrastoasuissa, jälkimmäinen kotona. Kaikki ihoa vasten osuvat vaatteet on aika mielenkiintoinen juttu. En oikeastaan aikaisemmin tajunnut sitä, mutta olen toooosi pitkään ollut melkoisen tarkka nimenomaan sukista ja kalsareista.

Upea vanhakaupunki Loviisassa. Puu on materiaalina jännä, siitä on niin moneksi.

Meinaan aika monet joululahjasukat ja -kalsarit oon laittanu kaapin perälle. Miksi? No koska ne ei piruvie tunnu hyvälle ihoa vasten. Ensinnäkin sukkien on syytä olla tarpeeksi ohuita ja samalla tarpeeksi paksuja. Lisäksi niiden on oltava tietyn tuntuista ihoa vasten. Ihan mitkä tahansa pehmoset matskut ei todellakaan käy. Tarpeeksi karkeutta, tarpeeksi pehmeyttä. Ehkä se tarkoittaa sitä, että niiden on oltava tarpeeksi huomaamattomat ihoa vasten.

Ulkoillessani käytän kevyitä, hengittäviä materiaaleja.

Kalsarit on vielä tarkempi juttu ku sukat. Puuvilla ehdoton nou. Se on materiaalina aivan liian karkea ihoa vasten. Jep. Mielellään ohutta ja viileän tuntuista sekä joustavaa ja hengittävää. Kun löytää hyvän merkin, niin sillä sit mennään. (ellei ne urpot uudista materiaalejaan mallistoissaan, niinkin on käynyt)

Matkustellessa saa usein hiihdellä päivät ilman sukkia. Se on tosi jees.

Eipä siin sit, että läheisille vaan tiedoksi pukinkonttia varten: Olkaapa sitte tarkkoja tai oikeestaan, jättäkää sukat ja kalsarit ostamatta. Positiivisia fiboja ja energioita alkavaan viikkoon.

Upea Krkan vesiputous. Mieli ja keho lepää suurenmoisen luonnon äärellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *