Supervoimii ja erityisherkkyys

7.4.2019 Yleinen
Supervoimat heräävät

Neuvottelu oli edennyt jonkin aikaa. Asiakkaani pöydän toisella puolella istui läppärinsä ruudun takana. Hän ei sanonut mitään, hän ei tehnyt mitään suuria liikkeitä käsillään tai kehollaan ylipäätänsä. Silti tiesin, että päätös oli jo tehty. Me saisimme tämän kaupan. Loppuneuvottelu olisi vain kosmeettista säätämistä, jossa kumpikin osapuoli koittaisi optimoida neuvottelun tuloksen. No mistä sitten tiesin, että kauppa on meidän? Sitä on vaikeampi selittää. Se on yksi supervoimistani. Osaan lukea yleensä tilanteet ja ihmiset varsin hyvin. Huomaan pienistä eleistä, äänenpainoista, katseista mitä ihminen oikeasti hakee ja tavoittelee. Usein työympäristössä minulla on erittäin vahva tunne, että asia on jollain tietyllä tavalla tai että se tulee menemään johonkin suuntaan, jonka aavistan. Tämä kyky tuntuu välillä varsin yliluonnolliselta, enkä sitä oikein osaa selittää. Muuten kuin että se on yksi erityisherkkyyteni ehdottomia supevoimia. Usein vastapuoli tuskin odottaa, että erityisherkkä mies pystyisi heitä lukemaan välillä tiukoissakin neuvotelutilanteissa niin hyvin kuin pystyn. Vasta sen jälkeen, kun olen tajunnut olevani erityisherkkä, olen alkanut osaamaan valjastamaan herkkyyden loistavia piirteitä ja puolia käyttööni.

Luutasuon pitkospuilla keho ja mieli latautuvat

Toinen hauska tarina tästä erityisherkkyyden mukanaan tuomasta upeasta taidostani ilmentyi, kun olin kaverini kanssa kahvilla. Hän innoissaan selitti matkansa yksityiskohtia. Kysyin, että keitä matkalla oli hänen seuranaan. Kaverini luetteli nimiä ja erään nimen kohdalla hänen kasvoillaan käväisi nanosekunnin ajan mikroilme. Sanoin välittömästi nimien luettelemisen jälkeen, että se tietty nimi olisi hänen uusi tyttöystävänsä. Kaverini katsoi minua hetken kummissaan. Mutta totuttuun tapaansa hän peitti sisällensä yksityiselämäänsä. Meni muutamia viikkoja eteenpäin ja kaverini pyysi minua tulemaan pikaisesti moikkaamaan. Kun tapasimme, hän esitteli naisen. Juurikin sen saman, jonka nimen kohdalla kaverini mikroilme paljasti hänen aatoksensa tuota naista kohtaan. Kyseessä oli hänen uusi tyttöystävänsä. Kaverini oli hieman ihmeissään, miten olin arvannut oikein hänen uuden ihastuksensa kohteen. Vaikka hän ei ollut sanallakaan asiasta maininnut. Tämä tapahtui muutama vuosi sitten ja sen jälkeen olen vaalinut tätä erityisherkkyyden mukanaan tuonutta upeata piirrettä. Usein näen asioita, jotka ovat muulta maailmalta piilossa.

Kevätaurinko oli sulattanut Luutalammen rannasta jo pienen avoveden alueen

Olen välillä miettinyt, että kunpa nykytyöyhteisöt osaisivat valjastaa paremmin meidän erityisherkkien ihmisten kyvyt käyttöönsä. Vältyttäisiin monelta karikkoon ajamiselta. Usein huomaan töissä esimerkiksi muutoksien yhteydessä aikalailla heti, että jos jokin asia tulee viemään työyhteisöämme huonompaan suuntaan. Saatan asiasta mainitakkin, mutta vastakaikua en yleensä saa heti kollegoiltani. Saattaa mennä muutamia kuukausia tai jopa vuosikin, ennen kuin muuta alkavat oirehtimaan ja huomaamaan saman epäkohdan, joka on minulle ollut itsestäänselvä jo heti muutoksen alusta.

Intuitioni on ehdottomasti yksi supervoimistani. Harmikseni en ole uskaltanut sitä kuunnella työ- ja vapaa-ajan elämässäni tarpeeksi pontevasti. Moni asia on heti alkuun tuntut intuitiivisesti päinvastaiselta, mitä olen sitten loogisesti järjelläni ajatellut ja toiminut. Olen suorittanut tunnollisesti ja toteuttanut tekemisiäni mentaliteetilla näin kuuluu tehdä muiden mielestä ja muutkin tekevät näin. Tämä on ajanut minut moniin vaikeuksiin.

Onneksi nyt erityisherkkyyden tajuttuani ja esimerkiksi Suvi Bowellanin kirjan luettuani olen alkanut vähitellen kuuntelemaan intuitiotani herkemmällä korvalla. Mitä levänneemmässä tilassa olen, sitä paremmin pääsen intuitioni alkulähteille ja teen minulla parempia ratkaisuja. Lähes poikkeuksetta tiedän jotenkin mystisen omaisesti, intuitiivisesti, että onko jokin tietty asia tai juttu aito, oikea ja minulle sopiva. Alla muuta linkki, joissa lisätietoa erityisherkkyydestä ja sen mukanaan tuomista supervoimista, kuten intuitiosta.

http://suvibowellan.com/

https://hidastaelamaa.fi/2018/05/5-syyta-miksi-kaiken-tunteminen-syvasti-kaunista/

Latasin tällä viikolla akkujani Komion luonnonsuojelualueella Luutalammin rannalla. Luonto rauhoittaa ja rentouttaa ja avaa minulle oven intuitioni parempaan hyödyntämiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *