Syksy ja erityisherkkyys

25.9.2019 Yleinen

Syksy on ihanaa aikaa. Se on aina tarkoittanut jotain uutta, jotain jännää. Iltojen pimentymisen myötä laskeutuu myös mieleeni sellainen mukava syksyn mystiikka. Kesän kuumuus on joskus mulle todella hankalaa ja ehkä se liittyy myös tähän erityisherkkyyteen. Aurinkolaseja pidän päässä, kun on vähänkin kirkasta ja kuumassa on todella tukala olla. Siksi syksyn otankin vastaan aina riemumielin.

Makarskassa ravintola Star Mlin todella tunnelmallinen sisäpiha ja ihanat lyhdyt pimentyneessä illassa loivat taianomaisen fiiliksen

Syyskuu meni todella hujauksessa. Mukavaa tekemistä ollut koko kuukauden ajan ja se on tehnyt mielelleni ja keholleni todella hyvää. Erityisherkkään rytmiini sopivaa tekemistä ja päiviä. Olen saanut arkiympäristöäni todella mieleisekseni ja tämä uusi rytmi sopii minulle superhyvin. Jeah 🙂

Aloittamani koulu on aivan huikea juttu. Siellä saan kirjoitella joka päivä erilaisia kirjoitustreenejä. Samalla olen aloittanut jännärini raapustamisen ja se on ollut aivan super-inspiroivaa. Koulukaverini ovat ihania ihmisiä ja kirjoittajalinjalla saa olla rauhassa myös koulupäivän aikana. Se on oikeastaan edellytys, että saamme kirjoittaa. Lisäksi opettajat huomioivat sen, että yleensä kirjoittajat tarvitsevat omaa tilaa paljon. Voiko parempaa ollakkaan?

Olen myös mukana kaupunkeihin kohdistuvan kestävän kehityksen start up toiminnassa ja siitä olen saanut huippuhyvää mieltä ja inspiroitunut upean tiimimme työskentelystä. Erityisherkälle miehelle ja minälleni aivan parhainta työskentelyä. Purskeista, ei muodollista, pienissä erissä vs koko päivän jäkittäminen toimistossa. Olen tainut löytää minulle sopivan työskentelymuodon. Aivan mahtavaa.

Syyskuussa ehdin myös lomailla viikon verran minulle uudessa tuttavuudessa matkailun saralla, Kroatiassa. Aivan ihana maa ja loma. Erityisherkälle minälleni molempien kaupunkien majapaikat olivat napakymppejä. Keskellä kaikkea, mutta silti oma rauha ja ekassa paikassa luonnonpuisto 50 m päässä. Huikeata. Lomalla sain myös tehdä omalle rytmilleni sopivia päiviä ja sitä arvostan todella paljon. Ei tarvinnut selitellä, miksi haluan mennä kuumalta auringolta välillä suojaan viileään ilmastoituun huoneeseemme tai miksi haluan välillä olla rauhassa yksin. Parhautta. Sain levättyä, luettua, liikuttua sopivasti, kokeiltua uusia juttuja mm. koskenlaskua, rauhoituttua ja mikä parasta, ihailla aivan todella upeaa luontoa.

Syksy on inspiroivaa aikaa. Luonto on pirteän raikkaana tarjoamassa hienoa värinäytelmäänsä ja iltojen pimentyminen rauhoittavat mieltäni hyvin. Lisäksi liikkuminen kirpeässä syysilmassa on mielelleni ja keholleni aivan napakymppejä juttuja. Millainen syksy teille sopii ja oletteko huomanneet erityisherkkyydellenne sopivia juttuja syksystä?

Upea auringonlasku Makarskalla. Loma, jossa kehoni ja mieleni sai ihanaa lepoa ja rauhaa

2 comments

  1. Niina sanoo:

    Minäkin rakastan syksyä! On ihanaa ja inspiroivaa liikkua luonnossa kirpeän raikkaina ruskapäivinä ja näissä hämärtyvissä illoissa on kyllä se oma tunnelmansa. 🙂 Olen myös huomannut että syksyisin taiteellinen luovuuskin alkaa kukkimaan jopa parhaiten, mieli tuntuu rauhallisemmalta ja keskittyneemmältä kesän jälkeen ja luonnon värinäytelmä inspiroi aivan yhtä paljon.

    • admin sanoo:

      Kiitos Niina kommentistasi! Syksy on itsellenikin hyvää luovaa aikaa. Jotenkin sitä on hyvin kanava auki luonnon kautta koko maailmaan. Toivottavasti saat hyviä inspiksen hetkiä syksystä 🍁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *