Vapaus-Justformyself2-Erityisherkkyys

9.8.2019 Yleinen

Tänään se oli, vika päivä myyntitöissä. Kyllä! Kuulin itsekkin aivan oikein. V-I-K-A 🙂

Tätä päätöstä erityisherkän mieleni kanssa tein vuosia ja vuosia. Punnitsin ja mietin. Ja lopulta sen päätöksen tein. Itselleni ja terveydelleni. Minulle-Just for myself. Lopetin todella kuormittavan myyntityön

Lintu vapaana lentämään ihanassa auringonnousun fiiliksissä

Freedom. Vapaus. Vapaaherra. Sellainen olen seuraavan vuoden. Katson mihin tuuli kuljettaa. Uutta työpaikkaa minulla ei ole ja se on kutkuttavan jännittävän huikea fiilis. Odotan jo aivan todella innolla tulevaa viikkoa ja siellä alkavaa kahta huikeaa projektia, jossa olen kapellimestarina ja toisessa tiimiläisenä. Vailla taloudellisia pakkoja. Fiiliksen mukaan. BIG YEAH.

Uteliaana kuin koiranpentu. Iloisena kohti uutta.

Olen valmistellut tämän vuoden tätä siirtymää. Säästänyt rahaa, tehnyt hankintoja ja rohkeita päätöksiä. ”Vitsi kun itsekkin uskaltaisi”, ”Onpa rohkea teko”, ”Oletpa rohkea” ja muitakin kannustavan epäuskoisen mukavia lauseita olen kuullut. Jotka minut läheltä tuntevat tietävät toki, että teen päätökset, rohkeatkin, tarkkaan punnitsemalla. Työ oli terveydelleni haasteellinen ja yhden burn outin jälkeen päätin, että jos olo alkaa muistuttamaan burn outia on aika tehdä jotain. Ja se aika tuli nyt. Riskin otin tietenkin, niinkuin isoissa elämänmuutoksissa yleensä otetaan. Oloni on helpottunut, todella helpottunut.

No hyppäänkö sitten täysin tyhjän päälle? Taloudellisesti kyllä, mutta minulla on kaksi todella mielenkiintoista projektia alkamassa heti ensi viikolla. Niihin liittyviin Just For Myself juttusarjan tarinoihin palaan sitten myöhemmin. Ja kerron mitä alan tekemään. Tämä tunne on kupliva ja huikea. Suosittelen päästämään irti myrkyllisistä asioista. Tsemppiä kaikille teille erityisherkille, jotka mietitte elämänmuutosta ja sitä, että sopiiko jokin työ teille. Jos joudutte usein miettimään sellaisia asioita, on hyvä alkaa etsimään vaihtoehtoja. Niitä on useita, kun vain antaa polkujen ja sattumien johdattaa.

Ihana meri ja siihen liittyvä vapaudentunne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *